Skip to main content

Album Pembela Quran


Salam semua..

PROMOSI HARUSLAH GUNA HURUF BESAR YE!

BERSEMPENA DENGAN BULAN RAMADHAN AL MUBARAK..

BAGI SEMUA YANG SEKIAN LAMA MENANTI MAHUPUN BAGI YANG TAK MENANTI,DENGAN INI DIUMUMKAN BAHAWA ALBUM BARU - PEMBELA QURAN - GABUNGAN GENERASI HARAPAN BERSAMA ETIHAD,REMAJA HARAPAN DAN QATHRUNNADA TELAH PUN DICETAK. BAGI SIAPA YANG BERMINAT BOLEHLAH HUBUNGI SAYA DAN JUGA PIHAK YANG BERKENAAN. TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN YANG TIDAK BERBELAH BAGI DARI ANDA. SEMOGA MENAMBAH TAKUT TUHAN DAN RINDU NABI. BERSAMA KITA MENJADI PEMBELA QURAN!

Comments

nasir said…
Salam Ibu Olah, pohon no utk dihubungi utuk buat tempahan, semuga usaha kalian dipandang Tuhan berkat RSA...Amin
01115001584- saiful.. Boleh hubungi
Anonymous said…
Etihad tu kumpulan mane? 1st time dgr... bese dgr etihad airways je :)
Kumpulan dari singapore
Anonymous said…
Kalo nk bli mcmana?
Anonymous said…
Ni mp4 ke videoclip??
Anonymous said…
Salam kak olah..sy nak pinta pencerahan..berkaitan dgn isu syahadah...sy d beri tahu tntng syahadah glbal ikhwan ni ada seleweng cket..mohon sgt pencerahan..
Boleh detailkan penyelewengan syahadah tu mcmana?
Nurdin Ismail said…
Pembela Alquran ni ada buat e nasyid x.
Anonymous said…
ISU SYAHADAH itu adalah isu yg dah basi di gunakan oleh musuh Abuya kerana hasad dengki dengan Perjuangan Abuya
Anonymous said…
Semoga jasa kalian pada islam dapat kami merasa :)

Popular posts from this blog

Surat terbuka untuk Kak Atiah

Assalamualaikum wrt wbt Bismillahirrahmanirrahim..
Surat terbuka untuk kakak ku Ummu Atiyyah bt Asaari. Moga-moga Kak Atiah dalam keadaan sihat lahir dan batin dan juga sedang sangat sedar apa yang telah dilakukan ini, serta faham kesan dan akibatnya kepada diri sendiri terutamanya dan juga seluruh keluarga.
Saya tuliskan surat terbuka ini adalah untuk menjawab segala apa yang telah Kak Atiah perkatakan samada melalui video di facebook juga melalui tulisan (Syed Azmi) yang telah tersebar, sekaligus untuk mengingatkan Kak Atiah terhadap apa-apa yang mungkin Kak Atiah terlupa. Tak salah rasanya untuk kita adik beradik saling ingat mengingatkan pada kebenaran dan kesabaran..
1- Kak Atiah diberi amanah untuk menjaga syarikat di Jerash, Jordan. Sementara kami adik beradik yang lain juga diberi tanggungjawab di cawangan GISBH yang lain. Di Jerash, Kak Atiah bukan saja diamanahkan untuk menguruskan perniagaan restoran, tapi turut diberi kepercayaan menjaga lebih 50 orang pelajar yang ditaja oleh…

Surat dari Adib

‎السلامعليكمورحمةاللهوبركاته، ‎بسماللهالرحمنالرحيم.
Buat kak Atiyyah yang dikasihi.. Ini sedikit Luahan hati Adib untuk Kak Atiyyah, salah seorang dari 2 orang Adik lelaki kandung kak Atiyyah yang sangat  sangat mengharap Kak Atiyyah semakin nampak betapa hebatnya Allah membolak balikkan hati-hati setiap kita.
Maha besar Tuhan dari menzalimi hamba hambanya, melainkan hamba itu sendiri menzalimi akan diri mereka. Kak Atiyyah ingat tak Abuya Umu? Ayah dan Ibu Kandung Kak Atiyyah!!! dan yang paling besar Ayah ibu kepada hati hati kita yang ajar didik kita agar Takut Allah  Rindukan Nabi. membesarkan dan mentaati Pemimpin.
Kak Atiyyah ingat tak? waktu Umu ada..sebelum Umu pergi tinggalkan kita. Umu selalu cakap dan ingat ingatkan pada kita. "dalam Al Qur'an yang kita baca, Allah ceritakan Aku siapkan Syurga Neraka untuk hamba hambaku tapi Allah ingatkan pada hamba hambanya..Akan Nikmat Syurganya dan azab api nerakaNya. Allah juga ingatkan akan kekuasaaNya!!! Tapi ramainya hamba-hambaku y…

Surat dari Yah

Bismillahirrahmanirrahim...
Kepada Kak Atiyah yang diingati, Mudah-mudahan apa yang Yah tulis ni untuk Yah sendiri terus mengambil pengajaran dari apa yang dah berlaku. Sebab Iman itu bukan boleh diwarisi walaupun atas nama darah daging sendiri. 
1. Yah masih ingat macam mana pernah Yah sendiri tengok dari dulu lagi K.Atiyah kalau ditegur oleh Abuya (kadang-kadang ditegur tu hanya gurauan sahaja) tapi K.Atiyah akan merajuk dan tarik muka pada Abuya. Maksud Yah kongsikan ini, Sebab memang dari dulu lagi K.Atiyah ni sikap tu macam ni, macam yang dah diceritakan oleh K.Khaulah sendiri yang lebih kenal K.Tiyah. 
2. Bahkan pernah sahaja K.Atiyah (ketika tu masih ada Ummu lagi) punyalah K.Atiyah geram dengan Zainab sebab adalah Zainab ni buat perangai (perangai sebagai budak kecillah, bukan Zainab tu dah dewasa) Sampai K.Atiyah punyalah tak sabar, ambil cawan baling hampir nak kena pada Umu waktu itu. Tapi Umu tenang sahaja sebab Umu kenal sikap K.Atiyah tu. 
3. Ampun maaf K.Atiyah, Zainab send…