Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2013

Telekung GH

Salam semua.. Sihat ke?Baiklah.. Kalini nak update lain sikit. Nak promosi jualan telekung GH. Stok tak banyak. Siapa cepat dia dapat. Telekung berbagai warna. Cantik-cantik. Moga selari dengan niat nak bercantik untuk jumpa Tuhan. Moga tambah khusyuk. Aminn..
Telekung ni sangat sesuai bagi mereka yang selalu travel. Ringan,boleh keronyok sesuka hati. Selalunya telekung ni kita suka pening nak bubuh mana. Kalini tidak lagi. Telekung akan menjadi benda yang paling suka nak bawak pasal ringan gila! Siap dengan beg sekali. Beg itu pula sangat cute sehinggakan anda boleh gunakan untuk jadi purse ke pasar malam ye.
Kaum bapa yang tak boleh pakai telekung,bolehlah hadiah sehelai untuk isteri,anak,mak,adik,kakak anda. Boleh juga dibuat hantaran bagi mereka yang nak mendirikan masjid.
Ok disini disertakan gambar-gambar contoh telekung. Boleh tengok boleh pilih. Siapa yang berminat boleh hubungi 0197727313. Takpun,singgah je studio di Bch Rawang ni. Sekali lagi diulang! Stok terhad! Kalau sape la…

Practice makes perfect!

Punyalah banyak topik yang boleh ditulis,sudahnya ia berakhir dengan tidak menulis sama sekali! Tahape2!
Dekat 2 bulan jugakkan? Huh! Dah tak larat reply smiley macam-macam pada yang bertanya bila nak update blog hah?! Baiklah.. Aku dah pun disini. Moga sedikit sebanyak memberi kepuasan dihati.
Akhir-akhir ini jadual hidup sudah semakin teratur alhamdulillah. Dah makin kemas hala tuju. Tidur cukup,makan cukup,mudah-mudahan boleh kerja lebih dari cukup. Jemputan show membawa aku dan adik-adik sekali lagi boleh keliling Utara-Selatan. Sabah pun jemput tapi moga dapat dipenuhi dilain kali. Terima kasih pada semua yang sudi mengundang Generasi Harapan dan menjadikan kami sebahagian dari hari bahagia anda. Tuhan,rahmatilah semuanya. Oh ya.. Sedang menunggu jemputan dari Australia. Ok!
Jadual shooting kembali berpusing. Tabik aku pada Kakak,Lilah and team yang bertungkus lumus menjayakan rancangan ' Telatah Puteri '. Nanti korang tengok ye. Bagi komen sekali. Dah masuk siri 2 dah! Untu…