Telekung GH

Friday, September 20, 2013
Salam semua.. Sihat ke?
Baiklah.. Kalini nak update lain sikit. Nak promosi jualan telekung GH. Stok tak banyak. Siapa cepat dia dapat. Telekung berbagai warna. Cantik-cantik. Moga selari dengan niat nak bercantik untuk jumpa Tuhan. Moga tambah khusyuk. Aminn..

Telekung ni sangat sesuai bagi mereka yang selalu travel. Ringan,boleh keronyok sesuka hati. Selalunya telekung ni kita suka pening nak bubuh mana. Kalini tidak lagi. Telekung akan menjadi benda yang paling suka nak bawak pasal ringan gila! Siap dengan beg sekali. Beg itu pula sangat cute sehinggakan anda boleh gunakan untuk jadi purse ke pasar malam ye.

Kaum bapa yang tak boleh pakai telekung,bolehlah hadiah sehelai untuk isteri,anak,mak,adik,kakak anda. Boleh juga dibuat hantaran bagi mereka yang nak mendirikan masjid.

Ok disini disertakan gambar-gambar contoh telekung. Boleh tengok boleh pilih. Siapa yang berminat boleh hubungi 0197727313. Takpun,singgah je studio di Bch Rawang ni. Sekali lagi diulang! Stok terhad! Kalau sape lambat tak dapat jangan menangis! 


  

1 comments:

ririt sendi said...

iyaaaah...adeeeeek.rindunyaaa...huhuhu